Indholdet i vores 4 løsninger

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Som leder har du mange arbejdsopgaver, herunder også håndtering af sygemeldte medarbejdere.

Vi gør det nemmere for dig at fokusere på kerneopgaven med sunde medarbejdere der er på arbejdspladsen. Du og dine ledere kan få hjælp til både håndtering af sygemeldinger, sygefravær og opfølgninger.

Du får i alle vores løsninger de nyeste digitale værktøjer der giver det fulde overblik over sygefraværet både for den enkelte medarbejder og for dig som leder. Du får også styr på hvornår og overfor hvem der skal følges op.

Du kan yderligere få sundhedsrådgivning til dine syge medarbejderne af erfarne sygeplejersker. Det bidrager både til omsorg men også så de hurtigere kommer tilbage til arbejdspladsen igen.

På den måde sparer I både tid og penge – og får glade medarbejdere med i købet.

YDELSER

Overblik over vores ydelser

Digital sygefraværsregistrering

Dine medarbejdere sygemelder sig i MedHelp App der findes til Iphone og Android. Samtidig kan medarbejderne også ringe til en leder for at bevare den gode kontakt.

I alle pakker

Grafisk overblik over sygefravær

Med vores specialdesignede portal og 100 % opdateret data, får du fuldstændig overblik over sygefravær på afdelinger, faggrupper og enkeltpersoner.

I alle pakker

Automatiske beskeder og påmindelser

Få besked om dine syge medarbejdere på mail eller sms. Opret alle de kontaktpersoner du ønsker. Få også besked om samtaler, refusion, §56 fravær og andet fravær.

I alle pakker

Skræddersy sygefraværspolitikken

Lav opfølgning efter jeres sygefraværspolitik, og modtag besked når det er tid til samtale eller opfølgning på en medarbejder.

I alle pakker

Indsigt i fraværsårsager og analyse

Få analyser i de sundhedsmæssige årsager bag fraværet i anonymiseret form for afdelingen, teams eller virksomheden. Træk selv statistik på sygefraværet på individ niveau eller samlet.

FRA BASIS PAKKEN

Sundhedsrådgivning til medarbejderne

Vores kompetente sygeplejersker taler med dine medarbejdere, giver sundhedsfaglig rådgivning og motiverer til handling, der gør medarbejderen mere sund og mindre syg.

Fra BASIS PAKKEN

Registrering af arbejdsulykker

Få umiddelbar besked hvis dine medarbejder har angivet et arbejdsrelateret fravær eller en arbejdsulykke.

FRA BASIS PAKKEN

Brug varighed til at planlægge driften

Få besked om hvornår medarbejderen forventer at være tilbage på arbejde, så du bedre kan planlægge drift, vikarer, ressourcer og indsatsen for medarbejderen.

I ALLE PAKKER

Værktøj til refusionen

Systemet giver dig automatisk besked for alle de refusioner du skal huske at søge. Så det er sidste gang du går glip af refusionen.

FRA BASIS PAKKEN

Ledelsesrådgivning og årlig status

Vi rådgiver dig, så du får mere sunde medarbejdere og mindre sygefravær fra de sundhedsfaglige råd og kampagner til ansvarlig ledelse og god opfølgning. En gang om året sætter vi ekstra fokus på sygefraværet og gennemgår alt.

Kun i PREMIUM PAKKEN

Undervisning om sygefravær

Vi underviser dine ledere i hvordan de afholder gode sygefraværssamtaler, og gennemgår i samarbejde med dig sygefraværspolitikken så denne er den mest optimale for din virksomhed og medarbejdere.

Kun i PREMIUM PAKKEN

Dokumentation af arbejdsulykker

Vi samler alle detaljer og informationer om din medarbejders arbejdsulykke, og sender det videre til dig så indrapporteringen af arbejdsulykker lettes.

Kun i Premium pakken

Konsulent ydelser

Ledelsesparring

Uanset om du er en stor eller mindre virksomhed, så kender du nok udfordringen med syge medarbejdere, du har været i tvivl om hvordan du skulle håndtere, eller et sygefravær du synes er rigeligt højt.

Her kan vores eksperter i sygefravær og trivsel hjælpe jer enten med konsulentrådgivning eller ved at opkvalificere dine ledere, så de bliver bedre til at sikre højere trivesl og lavere sygefravær.

MedHelp Consult

Konsulentrådgivning

MedHelp Academy

Lederuddannelser