Om os i MedHelp

Om Medhelp

Om os

Det er vores mission at bidrage til sunde medarbejdere på sunde arbejdspladser. Med fokus på forebyggelse og opfølgning håndterer vi sygemeldinger på daglig basis med markant lavere sygefravær, højere medarbejdersundhed og øget medarbejdertrivsel til følge. Vi rådgiver, støtter og motiverer medarbejdere til at tage handlinger der bringer dem tættere på sundhed, og tættere på arbejdspladsen. Samtidig rådgiver vi ledere, udvikler politikker og processer sådan at samspillet mellem medarbejdere, ledere og HR omkring sygefraværet er til glæde for alle parter.

Vores rådgivning er baseret på Sundhedsstyrelsens empiri og anbefalinger samt anerkendt forskningsbaseret psykologisk selvbestemmelsesteori der motiverer medarbejderen til handling på egen sundhed.

MedHelp A/S er del af en nordisk koncern og udspringer af det svenske MedHelp AB som har eksisteret siden 2000. MedHelp A/S blev opstartet i 2008 af Stephan Martinussen som stadig er administrerende direktør.

Udover at yde sygefraværsrådgivning til både medarbejdere og ledere, så er MedHelp underleverandør til det svenske ICT Health Support og yder blandt andet medicinsk rådgivning til både patienter og apoteker.

 

Dine kontaktpersoner hos MedHelp

 

Stephan MartinussenSøren HansenRikke Gade
Administrerende direktørHead of salesMarkedschef
Mobil 6060 1268Mobil 2815 5830Mobil 4292 1117
Mail sm@medhelp.dkMail sh@medhelp.dkMail rg@medhelp.dk

Viden og ressourcer