Udpluk af cases

Find virksomheder der minder om din, som har benyttet sig af vores løsninger.

Udfordringer med sygefraværet er for mange virksomheder tabu, og du vil derfor se cases hvor virksomheden er hemmeligholdt.

Vi samler på glade medarbejdere

Michael Meng

Kemp & Lauritzen

”Af MedHelps sygeplejerske fik jeg i min sidste sygemelding nogle gode råd, som var noget helt andet, end det jeg troede jeg skulle. Så var det godt at jeg fik talt med en sygeplejerske. De ved jo noget mere om sygdomme end man selv gør.”

Lars Folkmann

Bravida

”Af MedHelp bliver jeg spurgt om hvornår jeg forventer at være rask, og det kan som medarbejder være lidt svært at forholde sig til. Men heldigvis kan datoen ændres. For min arbejdsplads ved jeg, at det giver god mening, at man gerne vil vide lidt om varigheden af sygemeldingen af hensyn til planlægningen.”

Jette Pedersen

Kolding Dagpleje

”Dengang jeg havde mistet en nær pårørende var den sygeplejerske som jeg talte med meget omsorgsfuld og støttende. Det er rigtig rart at kunne bruge sygeplejersken som sin sparringspartner, da de jo har tavshedspligt, også når det gælder psykiske problemer med eksempelvis kollega eller leder. Det er en enestående service!”

Hanna Mörk

SAS Norway

”Det er en utrolig god støtte MedHelp yder, når man som 1. gangs mor kan være urolig og ikke har så meget erfaring med sygt barn. Jeg fik en fin hjælp og gode tips til min datter på 1½ år som kastede op. Fantastisk rådgivning. I er meget professionelle og støttende.”

Gert Jensen

Acon Group

”Det er en fantastisk service, at MedHelp ringer ud og spørger hvordan jeg har det.”

Jonas Sørensen

Gastech-Energi A/S

“Den sygeplejerske jeg talte med var flink og forstående. Jeg fik gode råd til den situation jeg stod i. Det var alt i alt en god oplevelse.”

Frederik Bak-Christensen

SAS Danmark

“Det et et godt koncept og en positiv oplevelse med gode råd om pleje. Alle jeg har talt med har været søde, venlige og hjælpsomme.”

Jonas Madsen

Kemp & Lauritzen

“Vi fik en super god støtte, mens vi ventede på at komme igennem til 1813 med vores 3-uger datter. Dejligt at sygeplejersken kunne vejlede og hjælpe.”

Peter Dennis Nielsen

Kemp & Lauritzen

“Det allerbedste er at I ringer tilbage og hører hvordan man har det og om man har brug for flere råd.
Jeg føler ikke at I blander jer – man kan jo bare sige nej tak hvis man ikke ønsker at tale med sygeplejersken.”