Årsag. Indsats. Effekt.
Et samarbejde med os skaber sammenhængen.

- Hos MedHelp tilpasser vi vores løsning til netop din situation og målsætning.

MedHelpLinjen

Dine medarbejdere sygemelder sig til deres leder eller direkte til MedHelps sygeplejersker. Sygemeldingen sker telefonisk eller via MedHelps app. Der ydes sundhedsfaglig rådgivning fra første dag – og flere gange under en sygemelding.

Med MedHelp linjen får virksomheden adgang til sundhedsfaglige kompetencer med kort ventetid - døgnet rundt, året rundt. MedHelpLinjen fås så den passer til din virksomhed.
Prøv den i 6 måneder. Kontakt os og få et tilbud.

  • 1 Sygemelding

  • 2 Rådgivning

  • 3Orientering

  • 4Opfølgning

  • 5Raskmelding

  • 6Orientering

  • 7Fraværsstatistik

MedHelpPortal

Her får du det store overblik med mulighed for at finde ned til de mindste detaljer. Med MedHelps unikke værktøjer kan du identificere årsagerne til fraværet og dermed iværksætte de bedst mulige og mest målrettede indsatser mhp. at forbedre arbejdsmiljøet.
Her kan du også se den daglige sygefraværssituation. Dette giver dig et unikt indblik i virksomhedens aktuelle situation. Viden der kan bruges som beslutningsgrundlag overalt i virksomheden.
Kontakt os her.


MedHelpConsult

Du kan med vores specialkonsulenter få målrettet rådgivning på netop jeres virksomhed, situation og sygefraværsbillede. Vi rådgiver i væsentlige afvigelser i sygefraværsmønstre, og bidrager med analyser til hvilke konkrete indsatser der skal arbejdes videre med for at sikre bedre arbejdsmiljø og lavere sygefravær. Vi præsenterer businesscase og projektplan for indsatserne, og hvis I ønsker det, kan vores konsulenter også være projektleder på indsatserne, og derigennem sikre processen fra årsag, til konkrete indsatser til målbar effekt.
Kontakt os her.


MedHelpAcademy

I vores Academy kan vi klæde hele ledergruppen og mellemledere på til alle dele i processen med at håndtere sygefravær og mere til. Fra sygefraværssamtaler, til optimering af sygefraværspolitikken, til kurset der forebygger stress eller udvikler en stresspolitik, eller lederkurset der lærer lederne at lede gennem indre motivation.
Kontakt os og hør mere


MedHelpApp

Altid ved hånden. Altid opdateret. Følg med i de vigtigste udviklinger i sygefraværet, kontakt dine medarbejdere og vær forberedt på dagen i morgen.


MedHelp Manager app MedHelp Manager Google Play