Sundhed døgnet rundt. Året rundt.
Vi står klar til at hjælpe dig.

- Et samarbejde med MedHelp betyder øget fokus på helheden og omsorg for den enkelte.

24/7 rådgivning

Døgnet rundt, året rundt. Vi besvarer alle vores indkommende opkald indenfor gennemsnitligt 1 minut. Vi rådgiver dine ansatte om deres egen og deres børns sundhed.


Admin. service

Vores infrastruktur sikrer at alle relevante roller i virksomheden opdateres om præcis de forhold, som vedkommer dem og deres ansvarsområder.


MedHelpFokus

En unik service, som sikrer intelligent opfølgning på de væsentligste afvigelser i fraværsmønstre og hjælper til at vende udviklingen i en positiv retning.


MedHelpConsult

Du kan med vores specialkonsulenter få målrettet rådgivning på netop jeres virksomhed, situation og sygefraværsbillede. Vi rådgiver i væsentlige afvigelser i sygefraværsmønstre, og bidrager med analyser til hvilke konkrete indsatser der skal arbejdes videre med for at sikre bedre arbejdsmiljø og lavere sygefravær. Vi præsenterer businesscase og projektplan for indsatserne, og hvis I ønsker det, kan vores konsulenter også være projektleder på indsatserne, og derigennem sikre processen fra årsag, til konkrete indsatser til målbar effekt.
Kontakt os her.